Monday 20 June 2011

Groeimeter

Om te weten hoe groot onze kleine vent is, is het toch leuk om een groeimeter op zijn kamertje te hebben. Nu zijn de meeste groeimeters niet echt mooi. Een alternatief is natuurlijk gewoon ouderwets streepjes zetten op de deur. Maar met her en der wat inspiratie opgedaan te hebben heeft onze boef nu een stoere groeimeter aan de muur. Met dank aan de bossen van Zeist,  een vogelkastje waar op het dakterras toch nooit een vogeltje in komt en het wereld wijde web waar ik dit patroon tegen kwam voor het uiltje.2 comments:

  1. Ik begrijp het niet helemaal. Een stok, een uiltje en een vogelhuisje. Ik vind het er geweldig uitzien, veel mooier dan die lelijke plankjes. Helemaal begrijpen doe ik het niet. Zou u het mij uit kunnen leggen?

    Mvg, Suzan

    ReplyDelete
  2. Beste Suzan, de lengte/datum geef ik aan op viltstrookjes die ik om de tak bind. Op de eerste foto is dat onder aan de tak te zien (grijs en wit vilt).

    ReplyDelete

Love to hear your thoughts, feel free to leave a comment!