Thursday 23 February 2012

Boef gaat op reis en neemt mee...

...zijn otootjes in een fijne hobo sack, met stof van Stenzo en een zelfgemaakte applicatie van flockfolie.

2 comments:

  1. Oh wat leuk! Goed bezig, heb je helemaal de geest, nu je dikke buik weg is? ;-) Had je al vaker met flockfolie gewerkt? Ik heb het nu één keer gedaan, vond het wel een heel gepiel, maar ga het een dezer dagen nog eens proberen...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha, ja weer even een creatieve impuls, daar moet ik gebruik van maken voor zolang het duurt :). Voor mij was dit ook de eerste keer met flockfolie. Ik was eerst heel braaf aan het strijken, maar dat werkte dus niet, werd niet heet genoeg. Ik heb de hete strijkbout gewoon bovenop de afbeelding geparkeerd, toen ging het een stuk beter!

      Delete

Love to hear your thoughts, feel free to leave a comment!