Friday 6 April 2012

Spuugdoekjes

We ontkomen er niet aan, klein boefje is helaas een spugertje. De hele dag loop ik dus rond te zeulen met lelijke witte hydrofieldoeken. Die nemen nu eenmaal het beste het vocht op, want die leuke vierkante gekleurde spuugdoekjes zijn voor ons veel te klein. Ook mijn tas zit inmiddels vol met deze ouderwetse luiers. Tot ik bij made de meest makkelijke manier zag om je spuugdoek op te leuken, gewoon een gezellig katoentje tegen de achterkant. Natuurlijk, zo simpel!

Ik heb een hydrofiel in tweeën geknipt en wat gescharreld tussen mijn katoentjes. Bij het eerste spuugdoekje nieuwe stijl bleek het nog niet zo heel gemakkelijk, want hydrofiel is een stuk elastischer dan ik vantevoren had ingeschat, het geheel is dus schots en scheef geworden. Nummer twee ziet er al beter uit, oefening baart kunst.... nog 24 hydrofieldoeken te gaan.

0 reacties:

Post a Comment

Love to hear your thoughts, feel free to leave a comment!