Friday 22 June 2012

Er loopt een streepje door

We duimen nog steeds voor mooi weer... dus in afwachting van een paar dagen zon was het de hoogste tijd voor nieuwe korte broeken.
Ik was erg enthousiast begonnen, maar had bedacht (toen de broek al redelijk in elkaar zat) dat een grote zak op de zijkant nog veel leuker zou zijn. (ik wil ook zo'n broek met van die zakken aan de zijkant..)

Het is me inmiddels duidelijk dat als de pijpen al in elkaar zitten dat een onmogelijke opgave is. De zak zit er uiteindelijk op, maar het is een dummy geworden, hij kan niet meer open!

Ik heb hier natuurlijk een mannenhuishouden, maar een keer een rokje naaien leek me ook leuk om te doen. In hetzelfde streepje als de broek voor grote boef heb ik een rokje genaaid voor zijn vriendinnetje... Floortje, je krijgt post! Nu duimen dat het rokje past!

0 reacties:

Post a Comment

Love to hear your thoughts, feel free to leave a comment!