Monday 8 October 2012

Telefoons zonder hoesje, puzzels zonder doosje

Najaars schoonmaakwoede? Nee dat niet, maar dit weekend was het toch tijd om wat dingen te voorzien van een "opberger". En wat is een naaimachine dan handig.


Allereerst het opbergen van mijn telefoon, fijn hoor die smartphones, je kan er alles mee, ze komen alleen niet meer vergezeld van een hoesje (terwijl die ouderwetse bakstenen dat toch wel hadden?). Zo los in mijn tas levert dat nog wel eens schade op. Nu had ik al wel eens een vilten gevalletje eromheen geknusteld, maar die viel nu echt van ellende uit elkaar.Tijd voor een nieuw huisje dus.  Met wat katoen, fleece en klittenband zat het geheel zo in elkaar!


Grote boef is een paar weken geleden verrast door oma met een hele stapel puzzels die nog van zolder kwamen, leuk! Maar als iets zo'n 18 jaar op zolder ligt (nu kunnen jullie ongeveer uitrekenen hoe oud mijn zus is), is het soms niet meer compleet. Van veel puzzels ontbreken dus de doosjes. Tijd om weer een stapel zakjes te naaien dus! Nu nog even de puzzeltjes leggen en onder de scanner doorhalen voor de voorbeeldplaatjes.


0 reacties:

Post a Comment

Love to hear your thoughts, feel free to leave a comment!