Monday 5 November 2012

Urban hoodie van Heidi & Finn

Het lag al heel lang op mij te wachten, het patroontje van de urban hoodie van Heidi&Finn. En gisteren kwam het ervan, een regenachtige zondagmiddag, dus lekker-in-huis-rommel tijd.
Uit een oude sweater van mezelf knipte ik de 2T voor grote boef. Helaas kwam ik een beetje in de knoop met mijn hoeveelheid stof bij de hoodie, dus de streepjes lopen daar niet zo mooi door.
Daarnaast heb ik het patroon zo uitgeknipt dat de zakken die al op mijn trui zaten behouden konden blijven. Ook de boord is opnieuw gebruikt. Eigenlijk hoort de trui nog afgewerkt met een knoopje bovenaan, maar ik vind het zo net zo leuk, een soort matrozenkraagje.

....en het pepernotenseizoen is hier ook al volop begonnen...3 comments:

 1. Hoihoi,
  Wat een gaaf ding! Kwam bij het neuzen naar stofjes en patroontjes toevallig op dit patroon van heide en finn terecht! Vind hem zo super :) Alleen kan nergens het patroon ontdekken om te bestellen...of ik moet betalen met paypal of credticard, beiden heb ik niet. Zou jij iets voor mij kunnen en vooral willen betekenen?? Kon je emailadres nergens ontdekken, vandaar dar ik het even zo vraag.. Groetjes Melanie

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hoi Melanie, leuk is het patroon he? Inderdaad het kan besteld worden via etsy. Wel met paypal, maar als het goed is kan je ook een eenmalig paypal account aanmaken, voor 1 aankoop.

   Delete
 2. Deze is echt heel leuk geworden !

  ReplyDelete

Love to hear your thoughts, feel free to leave a comment!