Saturday 30 March 2013

Als een raket

Paasweekend, maar buiten sneeuwt het alweer. In plaats van voorjaarskleding maakte ik vanochtend nog maar een hoodie voor grote boef. Een goede bestemming voor die mooie applicaties van van Ikke die ik in huis heb (nu liggen er nog een Volkswagenbusje en vliegtuig te wachten).De hoodie maakte ik zelf vanuit een patroonbasis voor een shirt dat onze vent goed past (de maat 98 Charlie). De halslijn heb ik aan de voorkant verlaagd en vervolgens een kap getekend met overlappende voorpanden. Het resultaat mag er zijn.6 comments:

 1. Replies
  1. En je hebt de gang er goed in! Ik kende Van Ikke al, maar had nog niet besteld. Ga dat nu wel doen, leuk hoor!

   Delete
 2. Ha, wat een leuke hoodie. Ik liet me inspireren door dezelfde applicatie en kwam op een vergelijkbare hoodie: zie http://www.vera-luna.blogspot.nl/2013/01/pr-boy-week.html

  ReplyDelete
 3. Toevallig kwam ik op je blog terecht en was direct verliefd op deze hoedie:-). Waar heb je die mooie rode boordstof gevonden??
  liesensteven.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hoi Lies, de boordstof komt van de stoffenkamer(.be) Het is een fijne stevige kwaliteit, ik geloof alleen dat ze hem niet meer in het assortiment hebben, helaas!

   Delete

Love to hear your thoughts, feel free to leave a comment!