Sunday 8 September 2013

Ahoy sailor

Een tijd geleden bestelde ik het patroon van de sailboat top bij Oliver + S. Het was mij alleen om de top te doen, maar bijgaand zit ook een patroon voor een broek en een rokje. Dat komt vast ooit nog wel van pas. Ik zit deze week lekker in een productieflow, daar moet ik van profiteren, zolang als het duurt. Dus maakte ik vanavond op de valreep nog deze trui, in een fijne joggingstof waarvan ik al eerder dit broekje maakte.

4 comments:

 1. Mooie dingen die je maakt! Niet te geloven dat je pas een jaar geleden begon te naaien, chapeau!

  ReplyDelete
 2. Doe je dit nog maar een jaar? Je zou het niet zeggen! Zo mooi wat er vanonder je naaimachien rolt! Echt chapeau! Liefs, Me

  ReplyDelete
 3. Bedankt voor de complimenten! En oefening baart kunst natuurlijk:)

  ReplyDelete
 4. This is so lovely! Great choice of fabric. I have this pattern but still haven't made one.

  ReplyDelete

Love to hear your thoughts, feel free to leave a comment!