Thursday 5 September 2013

It's not easy being green - Jacob

Een blik in de kast van klein boefje deed me beseffen dat hij welgeteld nog maar 2 lange broeken heeft en ook dat ik eigenlijk geen idee meer heb welke maat hem momenteel past. Nu beginnen we de komende dagen aan de volgende hittegolf van deze zomer, dus heel dringend zijn de lange broeken nu ook weer niet.

Ik probeerde de kleinste Charlie, maatje 92, voor hem in een grasgroene babyrib. Om al dat groen een beetje te breken zijn de zijnaden voorzien van een sterretjesbies. Voor de tailleband heb ik gekozen het elastiek wel helemaal rondom te doen. Bij die kleine luierkont past dat vaak toch beter dan een "flat front". Maatje 92 blijkt toch nog wel te lang voor hem te zijn, maar een beetje baggy staat het ook leuk. Ik heb mezelf er nog niet toe kunnen zetten om de broek aan de onderzijde verder om te zomen want misschien groeit hij er de komende maand nog wel in. Nog even omslaan dus!

*Meneer was trouwens niet van plan een seconde stil te zitten voor een foto, dus onderstaande foto is de beste uit de hoop.*1 comment:

Love to hear your thoughts, feel free to leave a comment!