Saturday 26 October 2013

Small fry skinny jeans, kids clothes week

My final piece for the kids clothes week is the small fry skinny jeans by crafstorming. I made one before and won Laura's sew along with it. Rascal loves to wear that pair of jeans so it's about time I made another one (actually I put down two of them on my bucketlist for KCW, a bit too eager) . This time I used a grey stretch corduroy (recycled from some old pants) and for the lining my leftovers stamped Kokka fabric.

Mijn laatste kledingstuk voor KCW is de small fry skinny jeans van crafstorming. Ik maakte deze broek al eerder en won toen Laura's sew along. Grote boef draagt zijn skinny graag dus de hoogste tijd om nog een paar te maken (eigenlijk had ik er zelfs  twee op mijn KCW lijstje staan, dat was iets te voortvarend). Ditmaal gebruikte ik een stretch ribstof (gerecykleerd van een oude broek), voor de voering gebruikte ik restjes stamped Kokka fabric.

2 comments:

  1. Tof broekje! Jammer dat hij er alleen nog maar in maat 2 jaar is. (An)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dank je An! De maat 2T valt trouwens wel ruim, hij past mijn boef van 3,5 jaar goed. Het zal ergens tussen een 98 en 104 inzitten.

      Delete

Love to hear your thoughts, feel free to leave a comment!