Wednesday 20 November 2013

Pumpkin carrot pie, weekly pin project #15

This week I tried a new recipe, the pumpkin carrot pie pinned here. A nice pastry with pumpkin, carrot and goat cheese. I loved it, but apparently it's not a guys taste, the three men in my household weren't too enthusiastic. I'll make one just for me next time.Deze week probeerde ik een nieuw recept, de pompoen wortel taart die ik hier pinde. Een lekkere quiche met pompoen, wortel en geitenkaas. Ik vond het heerlijk, maar het is blijkbaar geen smaak die de mannen aanstond. De drie heren in mijn huishouden waren niet echt enhousiast. Maak ik er volgende keer gewoon een voor mij alleen.

1 comment:

  1. Haha, hier kan ik er bij niemand pompoen inkrijgen... (hij zat de afgelopen tijd al drie keer in mn groentetas, de laatste heb ik maar weggegeven!)

    ReplyDelete

Love to hear your thoughts, feel free to leave a comment!