Wednesday 1 January 2014

Confetti rockets, weekly pin project #21

Best wishes for 2014 to you all! I'll start this blogging year with a pin project I made yesterday for our New Years Eve party. Celebrating with 4 kids under four requires some kids fun during the day and of course midnight. I made the confetti rockets I pinned here for them to pull apart, a big hit! Now where did I leave the vacuum cleaner?Beste wensen voor 2014 allemaal! Ik start mijn blog jaar met een pin die ik gisteren maakte voor ons oud & nieuw feestje. Met 4 kinderen onder de vier heb ik wat bezigheden verzonnen voor overdag en uiteraard middernacht. Ik maakte de confetti vuurpijlen die ik hier pinde om open te trekken. Het was een grote hit, nu op zoek naar de stofzuiger!

2 comments:

  1. Wow, vier kids onder de vier..petje af!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, niet alle vier van mij hoor, we hadden visite. Maar wel erg gezellig zo'n huis vol voor een dag!

      Delete

Love to hear your thoughts, feel free to leave a comment!