Monday 30 September 2013

Little bunnies


Little rascal is switching groups at daycare this week. That means a little party at "school" (as we call it) and time for me to make the treats. The group he's leaving consists of babies and toddlers, so I had to find something that is appealing for both age groups. I found this little bunny on pinterest, perfect for my leftover pieces of knit! I've learned that making stuffed animals is not really my thing, somehow everything got a bit pear-shaped and it was more time consuming than I expected. But they still turned out pretty cute and it's a nice change from the rubber duckies they get most of the time. *hop hop hop, I'm hopping off to the next group*Klein boefje schuift deze week door naar de volgende groep op het kinderdagverblijf. De juffies maken daar altijd een feestje van en de kleine man mag trakteren. De groep bestaat uit baby's en dreumesjes dus ik moest iets verzinnen wat leuk is voor beide leeftijden. Op pinterest vond ik deze  konijntjes, ideaal voor mijn restjes stof. Inmiddels heb ik geleerd dat knuffels maken een vak apart is. Mijn konijntjes werden niet zo mooi rond als het origineel en het koste veel meer werk dan ik vooraf had verwacht. Maar ze zijn toch schattig geworden en het is weer iets anders dan de bad-eendjes die meestal worden uitgedeeld. *Hop hop hop, ik hop door naar de volgende groep*

1 comment:

  1. Mooi! En zeker geslaagd voor beide leeftijdsgroepen! Liefs

    ReplyDelete

Love to hear your thoughts, feel free to leave a comment!