Thursday 26 September 2013

Selfish sewing week

Het is selfish sewing week bij imagine gnats en made with moxie. Voorzichtig ga ik de uitdaging aan om kleding voor mezelf te maken. Spannend, zou het er goed genoeg uit zien om in het openbaar te dragen? Hup, uit de comfort zone.

Deze zomer maakte ik al een harembroek die ik veel gedragen heb. Instant succes! Nu ligt er een butterick 5639 rondom mijn naaimachine klaar, geknipt en gedeeltelijk in elkaar gezet. Helaas is de puf even weg, het is een project wat zeker aandacht vergt. Lastiger te volgen dan al die mooie tutorials vol met plaatjes.

Vandaag probeerde ik tussendoor iets anders, een rok uit sweaterstof. Op de bonnefooi geknipt met simpel elastiek bovenin. Heerlijk om in rond te ravotten met de boefjes. De bovenkant is wat "bulky" geworden door de dikke stof, maar draagbaar genoeg voor in en rond huis.

0 reacties:

Post a Comment

Love to hear your thoughts, feel free to leave a comment!