Monday 26 June 2017

Life is good at the beach (wearing nosh organics)

Hey all, I've a blogpost for you today that is looooong overdue. I'm showing you a sweater I made already a month ago with the fabric I received from NOSH. The sweater has been in heavy rotation ever since but life happened and I didn't have the opportunity to snap some fun pics until last week. We were so lucky to spend the week camping at the beach with probably the warmest weather we'll experience over here this summer. We sure enjoyed our mornings of swimming and kiting and evening walks on the beach.

Hey allen, ik heb eindelijk weer eens een blogpost voor jullie. eentje die ik eigenlijk al lang had willen schrijven want de betreffende sweater die ik ga laten zien heb ik al zo'n maand geleden gemaakt met de stof die ik heb gekregen van NOSH. Gelukkig had ik vorige week eindelijk de kans wat leuke foto's te maken tijdens onze minibreak. Een heerlijk weekje kamperen aan zee. We hebben echt genoten van ochtenden zwemmen en vliegeren en avondwandelingen over het strand.
lane raglan in Nosh organics loopback sweatshirtinglane raglan in Nosh organics loopback sweatshirtingBut this post isn't about our minibreak, it's about the lane raglan I made in this gorgeous blue loopback sweatshirting from NOSH Organics. I used the loopback sweatshirting before on this sweater and matching shorts but this time the fabric was mine, all mine! It's the perfect material for a summer sweater, to wear when it gets a bit chilly in the evening, or in our case windy at the beach.
Well maybe windy is a bit of an understatement, I almost blew out of my sweater at a certain point.

Maar deze post gaat niet over ons weekje weg, het gaat over de lane raglan die ik maakte in deze mooie blauwe loopback sweaterstof van NOSH Organics. Ik gebruikte de loopback swaterstof al eerder bij deze sweater en shorts maar dit keer hield ik de stof lekker voor mezelf. Het is het perfecte materiaal voor een zomerse trui, om lekker te dragen als het in de avond wat kouder wordt, of zoals in mijn geval, als de wind komt opzetten.
lane raglan in Nosh organics loopback sweatshirtingI sized up because of the sweatshirting material but in retrospect I think I shouldn't have done that
because it turned out rather big. On the upside, it's nice and slouchy now, perfect for cocooning.

Ik maakte het patroon een maat groter vanwege de sweaterstof die zwaarder en dikker is dan de tricot waar deze oorspronkelijk voor bedoeld is. Achteraf gezien had ik gewoon wel mijn eigen maat kunnen maken want het geheel valt erg groot. Aan de positieve kant, zo'n lekkere grote trui is zalig om in weg te kruipen. 

lane raglan in Nosh organics loopback sweatshirting
2 comments:

  1. Heel mooi gemaakt en het ziet er leuk. Perfecte trui voor de minder waren dagen of als het avond wordt. Het vinden van verantwoord materiaal is niet eenvoudig. Ik ga deze firma zeker onthouden nu ik hoor dat de stof je positief bevalt.

    ReplyDelete
  2. Mooi, lijkt me heerlijk om te dragen!

    ReplyDelete

Love to hear your thoughts, feel free to leave a comment!